Haber

Minekop tarifi! MasterChef Minekop nasıl yapılır?

Minekop, deniz ürünleri lezzetlerini sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir tanım olan ağızda eriyen kıvamıyla özel bir lezzet seçeneği olarak öne çıkıyor. Peki Minekop nasıl yapılır? Minekop nedir? Minekop nasıl yapılır, Minekop yaparken nelere dikkat edilmeli? MasterChef’te Minekop yapıldı, klasik Minekop evde yapıldı! İşte en güzel Minekop!

MİNEKOP TARİFİ!

6 mayınkopu

2-3 kaşık zeytinyağı

4 orta boy patates

2 soğan

1 yemek kaşığı tecrübeli tuzluk

YAPILIŞI

Öncelikle minekopları yıkayıp süzün. Daha sonra balıkları zeytinyağı ve tuzla iyice ovalayıp dinlenmeye bırakın.

Patatesleri soyun ve halkalar halinde kesin. Daha sonra ortadan ikiye kestiğiniz patatesleri kesin.

Patatesleri derin bir kapta zeytinyağı ve tuzla ovalayın. Soğanları soyun ve dörde bölün.

Yağlanmış fırın tepsisine sırasıyla patatesleri, koçanları ve soğanları yanlara yerleştirin. Tepsiyi fırına verebilirsiniz. Balıkları 30-40 dakika pişirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu